Μπορώ να χρησιμοποιήσω αμέσως το ασφαλιστήριο συμβόλαιο που έχω επιλέξει;

Η ασφαλιστική κάλυψη αρχίζει μόλις εξοφληθούν τα ασφάλιστρα και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις παροχές σας. Υπάρχουν ωστόσο ορισμένες ασθένειες που η κάλυψή τους αρχίζει μετά από ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα αναμονής, καθώς δεν είναι πάντα ξεκάθαρο αν προϋπήρχαν της ασφάλισης ή όχι.

Οι χρόνοι αναμονής για κάθε ασθένεια συνήθως αναγράφονται στους όρους ασφάλισης και, ανάλογα με το είδος της ασθένειας, μπορεί να είναι από λίγους μήνες έως μερικά χρόνια. Υπάρχουν, όμως, περιπτώσεις συγκεκριμένων ασθενειών, όπως για παράδειγμα παθήσεις εκ γενετής (στην ιατρική αυτές ονομάζονται συγγενείς παθήσεις), τις οποίες κάποια συμβόλαια μπορεί να μην καλύπτουν ποτέ και κάποια άλλα να τις καλύπτουν μετά από κάποια χρόνια.

 Είναι ιδιαίτερα σημαντικό να γνωρίζετε ότι ανάλογα με το ιατρικό ιστορικό του κάθε ασφαλισμένου, το οποίο ζητείται κατά την αίτηση ασφάλισης, είναι πιθανόν η ασφαλιστική εταιρία να προχωρήσει στην ασφάλιση ενός συγκεκριμένου ατόμου με προϋποθέσεις ή εξαιρέσεις.

Είναι προφανές ωστόσο, ότι όσο νωρίτερα ασφαλιστεί κάποιος και όσο πιο υγιής είναι τη στιγμή της ασφάλισης, τόσο πιο ολοκληρωμένη κάλυψη θα έχει από το συμβόλαιό του.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας με τους παρακάτω τρόπους, κινητό 6979171116, σταθερό 2831032065, www.about-insurance.gr και με προσωπικό μήνυμα.

kostas Rodinos

kostas Rodinos

Leave a Replay

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

INTERAMERICAN Ενωμένοι & Δυνατοί by Costas Rodinos

Εγγραφή στο Newsletter

Συμπληρώστε τo email σας για να λαμβάνετε νέα και προσφορές από την About Insurance

ΖΗΤΗΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΛΕΣΟΥΜΕ