Ασφάλιση Ζωής

Η ζωή είναι θεμελιώδες δικαίωμα το οποίο κατοχυρώνεται συνταγματικά τόσο στην ελληνική όσο και στη διεθνή έννομη τάξη.
Η ζωή μας είναι πολύτιμη και η απώλειά της ανατρέπει τις ισορροπίες και την πραγματικότητα για τους γύρω μας. Πέρα από το ουσιαστικό συναισθηματικό κομμάτι της απώλειας οι άνθρωποι μας βιώνουν και μία πραγματικότητα που αλλάζει σε επίπεδο καθημερινό και οικονομικό. Για αυτό και όσοι έχουμε οικογένεια και αυξημένες υποχρεώσεις πρέπει να προσανατολιζόμαστε σε λύσεις που μπορούν να προστατεύσουν τους οικείους μας να προσαρμοστούν στις νέες συνθήκες. Οι λύσεις αυτές έρχονται μέσα από τα ασφαλιστικά προγράμματα ζωής που θα βοηθήσουν την οικογένειά σας να ανταποκριθεί στις δαπάνες που θα προκύψουν και να διατηρήσει το επίπεδο διαβίωσής της. Υπάρχουν εξειδικευμένα και αξιόπιστα προγράμματα τα οποία μπορούν να καλύψουν την αποπληρωμή των υπολειπόμενων δόσεων σε στεγαστικά δάνεια και πιστωτικές κάρτες ώστε να μην επιβαρυνθεί η οικογένειά σας τα ποσά αυτά. Επίσης υφίστανται καλύψεις που αφορούν τα τρέχοντα έξοδα αλλά και την κάλυψη των ποσών που σχετίζονται με φόρους κληρονομιάς. Το δικό μας έργο συνίσταται στο να μιλήσουμε μαζί σας, να δούμε ποιες είναι οι δαπάνες που καλύπτετε, ποιες είναι οι μελλοντικές σας ανάγκες όπως λόγου χάρη η ύπαρξη παιδιών που θα πρέπει να εξασφαλιστούν οι σπουδές τους και να σας προτείνουμε τη λύση που θα προστατεύσει την οικογένειά σας σε ένα απευκταίο γεγονός.
Τα συγκεκριμένα συμβόλαια έχουν είτε ισόβια είτε ετήσια διάρκεια και μπορείτε να τα εξαγοράσετε όταν το κρίνετε σκόπιμο. Το ποσό που προβλέπεται από το συμβόλαιο κατατίθεται είτε εφάπαξ στους δικαιούχους που έχετε ορίσει στο ασφαλιστήριο είτε ετησίως μειούμενο, ανάλογα με τον τρόπο που έχετε επιλέξει. Αυτό που πρέπει να γνωρίζετε είναι ότι υπάρχουν προγράμματα που μπορούν να καλύψουν όλα τα εισοδήματα ξεκινώντας από ένα χαμηλό μηνιαίο ασφάλιστρο που ανέρχεται στα 12-15 ευρώ. Εν συνεχεία ανάλογα με τις ανάγκες σας και την οικονομική σας δυνατότητα μπορούν να υπάρξουν πρόσθετες καλύψεις.
Το σίγουρο είναι πως η αγορά μίας ασφάλισης ζωής είναι μία πράξη ευθύνης για τους ανθρώπους σας και μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο στη μετέπειτα πορεία της ζωής τους δεδομένης της δυσμενούς οικονομικής συγκυρίας στη χώρα μας. Το γραφείο μας μπορεί να σας παρέχει όλη την πληροφόρηση που απαιτείται για να κάνετε τη σωστή επιλογή και εν συνεχεία θα αποτελέσει τόσο τον προσωπικό σας σύμβουλο όσο και της οικογένειάς σας. Θα σας βοηθήσουμε να υπολογίσετε το κεφάλαιο που χρειάζεστε και να εμπιστευτείτε μία αξιόπιστη ασφαλιστική εταιρεία με εμπειρία ετών στο συγκεκριμένο τομέα.
Μπορείτε να κλείσετε όποτε επιθυμείτε ραντεβού για να μιλήσουμε από κοντά και να δρομολογήσουμε μία πράξη αγάπης για την οικογένειά σας και τους ανθρώπους που θέλετε να στηρίξετε.

ΖΗΤΗΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΛΕΣΟΥΜΕ