Μπορεί να ασφαλιστεί οποιοσδήποτε ή υπάρχουν κριτήρια για την ασφάλιση υγείας;

Στις ασφαλίσεις οποιασδήποτε μορφής, καταβάλλουμε όλοι ένα συγκριτικά μικρό ποσό για να μπορεί να καλυφθεί το μεγάλο κόστος των προβλημάτων που θα αντιμετωπίσουν ορισμένοι από τους ασφαλισμένους. Για να είναι δίκαιο ένα τέτοιο σύστημα πρέπει όλοι οι άνθρωποι την στιγμή που ασφαλίζονται να αντιμετωπίζουν τον ίδιο κίνδυνο. Στις ασφαλίσεις υγείας, αν κάποιος έχει ήδη προβλήματα υγείας, είναι σίγουρο ότι αντιμετωπίζει διαφορετικό κίνδυνο. Έτσι για να μπορεί να ασφαλιστεί κάποιος, θα πρέπει να είναι υγιής κατά τη στιγμή της αίτησης για ασφάλιση.

Η ασφαλιστική εταιρία ζητά το ιατρικό ιστορικό του ασφαλισμένου, την ηλικία του, ενώ ενδέχεται να ζητήσει και προασφαλιστικό ιατρικό έλεγχο. Τα δεδομένα αυτά καθώς και η ύπαρξη ασθενειών προσδιορίζουν την ασφαλισιμότητα, με ή χωρίς εξαιρέσεις για παθήσεις που ίσως έχει ήδη κάποιος, την ασφάλιση με επασφάλιστρο (δηλαδή αύξηση του ασφαλίστρου για να εξισορροπηθεί ο αυξημένος κίνδυνος που αντιμετωπίζει κάποιος) ή τη μη δυνατότητα ασφάλισης του αιτούντος.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας με τους παρακάτω τρόπους, κινητό 6979171116, σταθερό 2831032065, www.about-insurance.gr και με προσωπικό μήνυμα για περισσότερες πληροφορίες.

kostas Rodinos

kostas Rodinos

Leave a Replay

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

INTERAMERICAN Ενωμένοι & Δυνατοί by Costas Rodinos

Εγγραφή στο Newsletter

Συμπληρώστε τo email σας για να λαμβάνετε νέα και προσφορές από την About Insurance

ΖΗΤΗΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΛΕΣΟΥΜΕ