Η ασφαλιστική εταιρία θα με καλύψει για το σύνολο των ιατρικών εξόδων;

Η ασφαλιστική εταιρία καλύπτει τα ιατρικά έξοδα σύμφωνα με τους όρους του συμβολαίου.  Ανάλογα με το είδος του συμβολαίου που έχετε επιλέξει, μπορεί να καλύπτεται το σύνολο των ιατρικών εξόδων ή να υπάρχει κάποιο ποσό συμμετοχής από την πλευρά σας.

 Η ιδιωτική ασφάλιση υγείας σας δίνει τη δυνατότητα να επιλέξετε οι ίδιοι το ύψος της δικής σας οικονομικής συμμετοχής είτε ως ποσοστό επί των εξόδων, είτε ως ένα συγκεκριμένο ποσό ανά έτος, είτε ανά νοσηλεία.

Η συμμετοχή σας στα ιατρικά έξοδα επιτρέπει στην ασφαλιστική εταιρία να προσφέρει το πρόγραμμα ασφάλισης στους ασφαλισμένους της με χαμηλότερα ασφάλιστρα.

Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι η δική σας συμμετοχή μπορεί να καλυφτεί από τη συμμετοχή του Δημόσιου Ασφαλιστικού Φορέα. Έτσι, χρησιμοποιώντας συνδυαστικά τη δημόσια και την ιδιωτική σας ασφάλιση, μπορείτε να διαχειριστείτε αποτελεσματικά το κόστος, έως και μηδενίζοντας τη δική σας συμμετοχή.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας με τους παρακάτω τρόπους, κινητό 6979171116, σταθερό 2831032065, www.about-insurance.gr και με προσωπικό μήνυμα.

kostas Rodinos

kostas Rodinos

Leave a Replay

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

INTERAMERICAN Ενωμένοι & Δυνατοί by Costas Rodinos

Εγγραφή στο Newsletter

Συμπληρώστε τo email σας για να λαμβάνετε νέα και προσφορές από την About Insurance

ΖΗΤΗΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΛΕΣΟΥΜΕ