Εάν δεν έχω την οικονομική δυνατότητα να επιλέξω ένα πλήρες πρόγραμμα κάλυψης εξόδων νοσηλείας, υπάρχουν εναλλακτικά προγράμματα με χαμηλότερο κόστος;

Συνήθως οι ασφαλιστικές εταιρίες προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα επιλογών για διαφορετικές οικονομικές δυνατότητες. Επίσης υπάρχουν εξειδικευμένα προγράμματα για την κάλυψη νοσηλείας από ατύχημα μόνο, με οικονομικότερα ασφάλιστρα αλλά και προγράμματα για την κάλυψη ειδικά των επειγόντων περιστατικών. Μπορείτε επίσης να ρυθμίσετε το κόστος της ασφάλισης επιλέγοντας ένα χαμηλότερο όριο κάλυψης ή νοσηλεία σε τρίκλινο δωμάτιο. Στόχος είναι να μπορείτε να αντιμετωπίσετε το κόστος ώστε να διατηρήσετε την ασφάλεια της υγείας σας σε βάθος χρόνου.

Μια οικονομική λύση είναι τα επιδοματικά προγράμματα, δηλαδή τα προγράμματα που προσφέρουν ένα επίδομα ως οικονομική ενίσχυση σε συγκεκριμένες περιπτώσεις, όπως μια χειρουργική επέμβαση ή μια σοβαρή ασθένεια.

Προσαρμόζοντας το πρόγραμμά σας “στα μέτρα σας”, μπορείτε να μειώσετε το κόστος της ασφάλισης.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας με τους παρακάτω τρόπους, κινητό 6979171116, σταθερό 2831032065, www.about-insurance.gr και με προσωπικό μήνυμα.

kostas Rodinos

kostas Rodinos

Leave a Replay

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

INTERAMERICAN Ενωμένοι & Δυνατοί by Costas Rodinos

Εγγραφή στο Newsletter

Συμπληρώστε τo email σας για να λαμβάνετε νέα και προσφορές από την About Insurance

ΖΗΤΗΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΛΕΣΟΥΜΕ