Αν έχω μια προηγούμενη πάθηση, θα με καλύψει η ασφαλιστική εταιρία;

Εξαρτάται από την πάθηση. Αν με βάση τα ιατρικά δεδομένα είναι γνωστό ότι η πάθηση που προϋπήρχε δημιουργεί επακόλουθα προβλήματα υγείας, μια ασφαλιστική εταιρία θα εκτιμήσει το είδος των προβλημάτων και μπορεί να αποφασίσει:

✓Να σας ασφαλίσει με μία αύξηση του ασφαλίστρου σας υπολογισμένη να αντισταθμίσει τον μεγαλύτερο κίνδυνο που αντιμετωπίζετε λόγω της πάθησης που προϋπήρχε.

✓Να εξαιρέσει τη συγκεκριμένη πάθηση και τα επακόλουθά της για κάποιο χρονικό διάστημα ή και για όλη τη διάρκεια του συμβολαίου. Αυτό σημαίνει ότι θα έχετε κάλυψη για οποιοδήποτε άλλο πρόβλημα υγείας αντιμετωπίσετε, που δεν έχει σχέση με την πάθηση που προϋπήρχε.

✓Να μην σας ασφαλίσει.

Σε κάθε περίπτωση και για το δικό σας συμφέρον, χρειάζεται να ενημερώσετε με ειλικρίνεια την ασφαλιστική εταιρία για το ιστορικό σας και τα προβλήματα υγείας που πιθανώς αντιμετωπίζετε, ώστε να σας καθοδηγήσει για τις εξετάσεις που θα χρειαστεί να κάνετε για τον προασφαλιστικό έλεγχο. Μετά τον προασφαλιστικό έλεγχο, η ασφαλιστική εταιρία θα σας ενημερώσει αν θα σας καλύψει και με ποιες προϋποθέσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες  μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο  κινητό 6979171116,σταθερό 2831032065, www.about-insurance.gr και με προσωπικό μήνυμα.

kostas Rodinos

kostas Rodinos

Leave a Replay

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

INTERAMERICAN Ενωμένοι & Δυνατοί by Costas Rodinos

Εγγραφή στο Newsletter

Συμπληρώστε τo email σας για να λαμβάνετε νέα και προσφορές από την About Insurance

ΖΗΤΗΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΛΕΣΟΥΜΕ