ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΥΓΕΙΑ & COVID 19

Το τελευταίο διάστημα και λόγω της καραντίνας στην οποία είμαστε, αφού τα κρούσματα έχουν αυξηθεί πολύ, είναι φυσικό επακόλουθο πολύς κόσμος να ψάχνει με το παραμικρό σύμπτωμα να δει αν έχει προσβληθεί από τον ιό ή όχι…

Πολλοί ειδικοί αναφέρουν ότι ο ρόλος της πρωτοβάθμιας υγείας (γιατροί & εξετάσεις) μπορούν να βοηθήσουν πολύ σε ότι αφορά τον ιό.

Ποια είναι η πρόταση της ασφαλιστικής αγοράς σχετικά με αυτό;

Δέχομαι πολλά τηλεφωνήματα για το αν τα προγράμματα υγείας καλύπτουν το test και πώς; Προς ενημέρωσή σας λοιπόν σας αναφέρω  τα εξής: το σύστημα πρωτοβάθμιας περίθαλψης της INTERAMERICAN προσφέρει κάλυψη του μοριακού διαγνωστικού test για την ανίχνευση του κορωνοϊού  SARS-CoV-2 , σε όλα τα προγράμματα πρωτοβάθμιας περίθαλψης και δίνει τη δυνατότητα στον ασφαλισμένο να επικοινωνεί απευθείας με γιατρούς , ώστε να τον καθοδηγήσουν ή καθησυχάσουν σχετικά. Αυτοί θα του πουν ποια βήματα πρέπει να ακολουθήσει και θα τον στείλουν άμεσα να κάνει το test στα συμβεβλημένα διαγνωστικά κέντρα που είναι στο νομό μας και θα μπορεί να επισκεφτεί και γιατρό εξωτερικό ανά πάσα στιγμή!

Εκτός της σημαντικής αυτής υπηρεσίας η κάλυψη δεν σταματάει εκεί, αλλά δίνει τη δυνατότητα στον ασφαλισμένο να έχει πρόσβαση σε 93 γιατρούς όλων των ειδικοτήτων και σε 11 διαγνωστικά κέντρα σε όλη τη Κρήτη και για ότι άλλο μπορεί να προκύψει αφού οι αρρώστιες δεν σταματούν στο covid  αλλά και να μπορεί προληπτικά να κάνει τον όποιο έλεγχο πρέπει για τον εαυτό του!

Εσείς ακόμα ψάχνεστε;

Μπορείτε να αντλήσετε πληροφορίες σχετικά με ασφαλιστικά θέματα μέσα από το https://about-insurance.gr  ή μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας στα εξής τηλέφωνα: 697 917 1116, 28310 32065 και  28314 40122.

ΡΟΔΙΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ

About Insurance

About Insurance

Leave a Replay

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

INTERAMERICAN Ενωμένοι & Δυνατοί by Costas Rodinos

Εγγραφή στο Newsletter

Συμπληρώστε τo email σας για να λαμβάνετε νέα και προσφορές από την About Insurance

ΖΗΤΗΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΛΕΣΟΥΜΕ