Η ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΥΓΕΙΑΣ

Σήμερα όλο και περισσότεροι άνθρωποι αγκαλιάζουν την έννοια της ιδιωτικής ασφάλισης, γιατί αναζητούν περισσότερη ασφάλεια και προστασία για τους ίδιους και τους αγαπημένους τους. Κυρίως, δε θέλουν να αφήσουν στην τύχη ένα σοβαρό θέμα όπως η υγεία τους. Η ασφάλιση υγείας δεν είναι μόνο μια επιλογή συναισθηματική, αλλά μια σημαντική οικονομική απόφαση η οποία βασίζεται σε συγκεκριμένα δεδομένα όπως:

  • Το δημόσιο σύστημα υγείας αναθεωρεί σταδιακά τις παροχές του προς τους ασφαλισμένους του και συχνά απαιτείται να συμπληρώνουν οι ίδιοι τα κενά που δημιουργούνται.
  • Οι ιδιωτικές υπηρεσίες υγείας γίνονται ολοένα και πιο ακριβές και η πρόσβαση σε αυτές, χωρίς ιδιωτική ασφάλιση, είναι πολλές φορές απαγορευτική.
  • Ο τρόπος ζωής μας οδηγεί σε αύξηση των προβλημάτων υγείας όπως εμφράγματα, εγκεφαλικά και διάφορα είδη καρκίνου που απαιτούν σημαντικές δαπάνες για την αντιμετώπισή τους.
  • Μια σοβαρή ασθένεια ή μια παρατεταμένη νοσηλεία μπορεί να καταστρέψει οικονομικά ένα νοικοκυριό ή να οδηγήσει σε δραματική μείωση των υφισταμένων περιουσιακών στοιχείων του, αλλάζοντας για πάντα την ποιότητα ζωής της οικογένειας. Ο δανεισμός δεν ήταν ποτέ αλλά και ιδιαίτερα σήμερα η λύση.
  • Η ιδιωτική ασφάλιση υγείας είναι η λύση αλλά μπορούμε να την αποκτήσουμε μόνο όταν έχουμε καλή υγεία. Όταν πια παρουσιάζονται προβλήματα υγείας είναι ουσιαστικά ανέφικτη. Άρα η απόφασή μας δεν μετατίθεται στο μέλλον.

Μπορείτε να αντλήσετε πληροφορίες σχετικά με ασφαλιστικά θέματα μέσα από το https://about-insurance.gr  ή μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας στα εξής τηλέφωνα: 697 917 1116, 28310 32065  και 28314 40122.

ΡΟΔΙΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ

About Insurance

About Insurance

Leave a Replay

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

INTERAMERICAN Ενωμένοι & Δυνατοί by Costas Rodinos

Εγγραφή στο Newsletter

Συμπληρώστε τo email σας για να λαμβάνετε νέα και προσφορές από την About Insurance

ΖΗΤΗΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΛΕΣΟΥΜΕ