Αυξάνεται η επένδυση στην Ιδιωτική Ασφάλιση Υγείας

Είναι γεγονός πως η ανεπάρκεια στις κρατικές παροχές υγείας δεν είναι κάτι καινούριο, παρόλα αυτά, τον τελευταίο χρόνο έγινε πιο ευκρινής, στην αντίληψη του πολίτη, η ανάγκη για τα ιδιωτικά προγράμματα ασφάλισης στον τομέα της υγείας.

Κατά μεγάλο ποσοστό, 7 στους δέκα Έλληνες, διαβλέπουν την αναγκαιότητα διευρυμένων παροχών υγείας και αυτό καλύπτεται μέσω της ιδιωτικής ασφάλισης. Το ίδιο ποσοστό δηλώνει φόβους για μείωση των κρατικών παροχών υγείας, ενώ ταυτόχρονα μένει δυσαρεστημένο από το καθεστώς στη δημόσια υγεία.

Έτσι, πολλοί καταφεύγουν σε προγράμματα ιδιωτικής ασφάλισης, με το σκεπτικό ότι και καλύτερες παροχές θα έχουν, αλλά και θα μπορούν να αξιοποιήσουν καλύτερα το κεφάλαιο που επενδύουν σε αυτό τον τομέα.

Στον τομέα της ιδιωτικής ασφάλισης υπάρχουν πολλές εναλλακτικές προτάσεις, που καλύπτουν τον ασφαλιζόμενο, τόσο σε οικογενειακό όσο και σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο, με ευέλικτα προγράμματα που προσαρμόζονται σε κάθε βαλάντιο.

Αν και ακούγεται απλή η επιλογή ενός προγράμματος υγείας, θα πρέπει να έχετε κατά νου, ότι θα χρειαστεί, για την καλύτερη αποτελεσματικότητά του, να είστε σε άμεση επαφή με τον ασφαλιστικό σας σύμβουλο και να του εκθέσετε επακριβώς τις ανάγκες και τις οικονομικές σας δυνατότητες. Με αυτόν τον τρόπο είναι και αυτός σε θέση να σας προτείνει το πρόγραμμα εκείνο που ανταποκρίνεται πλήρως στις προσωπικές σας ανάγκες, αξιοποιώντας έτσι κατά το μέγιστο την οικονομική σας επένδυση.

Επειδή πάντα η πρόληψη κατέχει το μεγαλύτερο ποσοστό της ορθής αντιμετώπισης, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να σας εξηγήσουμε αναλυτικά τα προγράμματα που αφορούν στην ιδιωτική ασφάλιση υγείας και όχι μόνο!

About Insurance

About Insurance

Leave a Replay

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

INTERAMERICAN Ενωμένοι & Δυνατοί by Costas Rodinos

Εγγραφή στο Newsletter

Συμπληρώστε τo email σας για να λαμβάνετε νέα και προσφορές από την About Insurance

ΖΗΤΗΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΛΕΣΟΥΜΕ