ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΡΙΤΟΥΣ (ΤΡΑΠΕΖΕΣ,ΧΡΕΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ Ή ΠΡΟΣ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ)

Το οικονομικό περιβάλλον σήμερα αλλά και αυτό που θα δημιουργηθεί μετά τον Covid-19, θα κάνουν ακόμα πιο επιτακτική την ανάγκη της παραδοσιακής ασφάλισης ζωής.

Χαρακτηριστικά

  • Αβέβαιες οικονομικές συνθήκες
  • Επιβαρυμένοι οικογενειακοί προϋπολογισμοί
  • Δυσκολία αντιμετώπισης δανειακών υποχρεώσεων
  • Διακινδύνευση οικογενειακής περιουσίας
  • Χαμηλές συντάξεις (γήρατος, αναπηρίας, χηρείας)

Το ιδιωτικό χρέος πλησιάζει τα επίπεδα του δημοσίου, αυξάνονται οι αποποιήσεις κληρονομιών, χάνονται χιλιάδες περιουσίες λόγο χρεών, αφού πολλοί φορολογούμενοι δεν μπορούν να πληρώσουν τον φόρο κληρονομιάς.

Τι προσφέρει η ασφάλιση ζωής; Ποια είναι τα οφέλη και οι λύσεις;

  • Άμεση αντιμετώπιση τρεχόντων εξόδων της οικογένειας
  • Αποπληρωμή δανειακών υποχρεώσεων και φόρων κληρονομιάς
  • Διασφάλιση μελλοντικής προοπτικής (σπουδές παιδιών)

Επίσης πολύ σημαντικό, το ασφάλισμα θεωρείται ότι δεν προέρχεται από την περιουσία του λήπτη της ασφάλισης και έτσι δεν υπόκειται σε αξιώσεις δανειστών ή των κληρονόμων (του λήπτη της ασφάλισης) !!! Δηλαδή, οι δικαιούχοι θα εισπράξουν το κεφάλαιο ακόμα και αν αποποιηθούν την περιουσία του θανόντα ως κληρονόμοι.

Είναι λοιπόν πολύ σημαντικό να καταλάβουμε και να θυμηθούμε την αξία αυτής της πολύ σπουδαίας υπηρεσίας, μέσω της οποίας με ένα πολύ μικρό μηνιαίο ποσό, μπορεί κάποιος να δημιουργήσει αυτόματα ένα κεφάλαιο για τους φόρους κληρονομιάς, για τα χρέη προς τρίτους αλλά ακόμα και να έχει ένα εφάπαξ κεφάλαιο για όταν δεν θα μπορεί πλέον να εργάζεται. Για παράδειγμα, για κάποιον που είναι μέχρι 40 ετών και θέλει να δημιουργήσει ένα κεφάλαιο της τάξης των 100.000 ευρώ, το κόστος της ασφάλειας ζωής ανέρχεται μόλις στα 16,50 ευρώ το μήνα.

Το σημαντικότερο και πιο σπουδαίο στην ασφάλιση ζωής το αφήνω για το τέλος. Η ασφάλεια ζωής αποτελεί μία πράξη ευθύνης και αγάπης ,αφού ασφαλίζοντας κανείς τον εαυτό του δημιουργεί ευνοϊκές συνθήκες για τα αγαπημένα του πρόσωπα, ώστε την επόμενη δύσκολη ημέρα να συνεχίσουν τη ζωή τους χωρίς χρέη και περεταίρω δυσκολίες.

ΡΟΔΙΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ

About Insurance

About Insurance

Leave a Replay

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

INTERAMERICAN Ενωμένοι & Δυνατοί by Costas Rodinos

Εγγραφή στο Newsletter

Συμπληρώστε τo email σας για να λαμβάνετε νέα και προσφορές από την About Insurance

ΖΗΤΗΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΛΕΣΟΥΜΕ