Η επιχείρηση στην οποία εργάζομαι μου παρέχει ομαδικό πρόγραμμα ασφάλισης υγείας. Για ποιο λόγο χρειάζομαι και ατομικό συμβόλαιο;

Το πρόγραμμα ομαδικής ασφάλισης που έχετε, σας καλύπτει για το χρονικό διάστημα που ανήκετε στη συγκεκριμένη ασφαλισμένη ομάδα, δηλαδή για όσο διάστημα εργάζεστε στη συγκεκριμένη επιχείρηση και φυσικά για το διάστημα που η επιχείρηση επιλέγει να το προσφέρει στους εργαζόμενούς της.

Αν για οποιονδήποτε λόγο αυτό το συμβόλαιο διακοπεί, η ένταξή σας σε ατομικό συμβόλαιο υγείας προϋποθέτει συμπλήρωση ιατρικού ιστορικού και έλεγχο ασφαλισιμότητας. Παράλληλα, τα ομαδικά ασφαλιστικά προγράμματα, συνήθως, έχουν ένα περιορισμένο όριο κάλυψης και φάσμα παροχών, που θα πρέπει να εξετάσετε αν επαρκούν για εσάς.

Τα ομαδικά προγράμματα ασφάλισης αποτελούν μία πολύ σημαντική παροχή για τον εργαζόμενο και μπορούν να συνδυαστούν με ατομικά προγράμματα υγείας ώστε να εξασφαλίζουν πιο ολοκληρωμένη συνολική κάλυψη.

Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι στην ελληνική ασφαλιστική αγορά υπάρχουν ειδικά σχεδιασμένα ατομικά προγράμματα υγείας που συμπληρώνουν τις καλύψεις των ομαδικών προγραμμάτων υγείας και σας εξασφαλίζουν σε περίπτωση που διακοπεί το ομαδικό σας πρόγραμμα.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας με τους παρακάτω τρόπους, κινητό 6979171116, σταθερό 2831032065, www.about-insurance.gr και με προσωπικό μήνυμα.

kostas Rodinos

kostas Rodinos

Leave a Replay

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

INTERAMERICAN Ενωμένοι & Δυνατοί by Costas Rodinos

Εγγραφή στο Newsletter

Συμπληρώστε τo email σας για να λαμβάνετε νέα και προσφορές από την About Insurance

ΖΗΤΗΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΛΕΣΟΥΜΕ