Ένας ολόκληρος κόσμος υπηρεσιών υγείας

Για να σας προσφέρει τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες υγείας, η INTERAMERICAN είναι η μοναδική ασφαλιστική εταιρία που ανέπτυξε ιδιόκτητες υποδομές στους τομείς της υγείας και της βοηθείας. Επιπλέον έχει δημιουργήσει ένα εκτεταμένο δίκτυο υγείας με επιλεγμένους γιατρούς και παρόχους υγείας σε ολόκληρη την Ελλάδα. Στο Δίκτυο Υγείας INTERAMERICAN περιλαμβάνονται:

  • Ιδιόκτητη κλινική ΑΘΗΝΑΪΚΗ MEDICLINIC

 Ολοκληρωμένη ιατρική φροντίδα με τις υψηλότερες προδιαγραφές. Διαθέτει όλες τις ιατρικές ειδικότητες και άριστο εξοπλισμό για την παροχή ολοκληρωμένων ιατρικών υπηρεσιών, με νοσηλεία και περίθαλψη σε ένα σύγχρονο, ευχάριστο και φιλόξενο περιβάλλον στο κέντρο της Αθήνας.

  • Ιδιόκτητα πολυϊατρεία MEDIFIRST

 Πρωτοποριακές μονάδες πρωτοβάθμιας φροντίδας με γιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων, υπερσύγχρονο εξοπλισμό, φιλική εξυπηρέτηση και άνετο περιβάλλον. Στα Πολυϊατρεία MEDIFIRST στον Άλιμο και το Μαρούσι μπορείτε να επισκεφθείτε γιατρούς και να πραγματοποιήσετε διαγνωστικές εξετάσεις στον ίδιο χώρο, ενώ παράλληλα επιτρέπει σε γιατρούς διαφορετικών ειδικοτήτων να συνεργαστούν μαζί σας για να έχετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για την υγεία σας.

  • Γιατροί όλων των ειδικοτήτων

Περισσότεροι από 1.400 επιλεγμένοι γιατροί, πολλαπλών ειδικοτήτων, πανελλαδικά, είναι μέλη του Δικτύου Υγείας INTERAMERICAN και είναι στη διάθεσή σας για την παροχή πρωτοβάθμιας φροντίδας.

  • Διαγνωστικά κέντρα

Πάνω από 250 σύγχρονα διαγνωστικά κέντρα της χώρας μας, συνεργάζονται μαζί μας για να πραγματοποιήσετε άνετα και γρήγορα οποιαδήποτε διαγνωστική εξέταση σας συστήσει ο γιατρός του Δικτύου μας.

  • Χειρουργοί με ειδική σχέση συνεργασίας

Περισσότεροι από 500 εξαίρετοι χειρουργοί διατηρούν ειδική σχέση συνεργασίας με την INTERAMERICAN, που αναλαμβάνει τα πάντα σε περίπτωση που απαιτείται κάποια χειρουργική επέμβαση για να αποκαταστήσετε την υγεία σας.

  • Νοσηλευτικά Ιδρύματα

Κορυφαία ιδιωτικά νοσοκομεία, όλα τα δημόσια νοσοκομεία, και η ιδιόκτητη κλινική της INTERAMERICAN, Αθηναϊκή MEDICLINIC, είναι στη διάθεσή σας, αν χρειαστεί να νοσηλευτείτε.

  • Άμεση Ιατρική Βοήθεια

Στις δύσκολες στιγμές ενός ατυχήματος ή προβλήματος υγείας, μακριά από το σπίτι σας, η INTERAMERICAN βρίσκεται δίπλα σας 24 ώρες το 24ωρο, 365 μέρες το χρόνο, παρέχοντας υπηρεσίες βοήθειας και φροντίζοντας για την υγειονομική μεταφορά σας, με ασθενοφόρο, ελικόπτερο ή αεροπλάνο αν χρειαστεί. Έχετε στη διάθεσή σας 17 ιδιόκτητα ασθενοφόρα, 3 ελικόπτερα, 4 αεροπλάνα, 70 άτομα εξειδικευμένο προσωπικό υγείας και διεθνείς συνεργασίες σε 165 χώρες.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας με τους παρακάτω τρόπους, κινητό 6979171116, σταθερό 2831032065, www.about-insurance.gr και με προσωπικό μήνυμα.

kostas Rodinos

kostas Rodinos

Leave a Replay

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

INTERAMERICAN Ενωμένοι & Δυνατοί by Costas Rodinos

Εγγραφή στο Newsletter

Συμπληρώστε τo email σας για να λαμβάνετε νέα και προσφορές από την About Insurance

ΖΗΤΗΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΛΕΣΟΥΜΕ